Ons assortiment

Alles wat u nodig heeft voor in en om uw huis. U vindt het bij Service Bouwmarkt de Ritter-Tazelaar! Wij zijn geautoriseerd dealer van vele bekende merken.

Assortiment

Woning

Tijd voor een andere sfeer in huis? Bij Service Bouwmarkt De Ritter-Tazelaar vind u een groot assortiment om dit mogelijk te maken. Vloeren en plinten, wand en plafond en radiatorbekleding. Maar dit is nog lang niet alles! Ook voor nieuwe deuren, hang en sluitwerk kunt u bij ons terecht.

Wilt u gaan (ver)bouwen? Ook hier hebben wij een ruim assortiment aan materialen die u hierbij nodig heeft. Van gips en cement tot stuc en de daarbij behorende gereedschappen om uw project tot een succes te brengen.

Gereedschap

De echte doe-het-zelver heeft goed gereedschap nodig. Een accuboormachine, schuurmachine, decoupeerzaag, schroevendraaier, hamer en ga zo maar door. Voor het slagen van uw project is dat essentieel. Net als goede werkkleding. Bij Service Bouwmarkt de Ritter-Tazelaar hebben wij een breed assortiment machines en gereedschappen. En natuurlijk hebben wij een ruime keuze in toebehoren van elektrisch gereedschap, ijzerwaren en leidingwerk.

Dierenvoer

Service Bouwmarkt de Ritter-Tazelaar is gespecialiseerd in tuinhuisjes. Bij ons vindt u een ruime keuze in geïmpregneerde tuinhuizen in diverse maten. Wij zorgen ook voor maatwerk:

  • Bodem van watervast plaatmateriaal
  • Betonblokken fundatie
  • Dakpanplaten
  • Hang- en sluitwerk
  • Glas
  • bloembakken

Tuinhout

Voor tuinhout bent u bij ons aan het goede adres. Het helpt als u handig bent, maar echt nodig is het niet, want het is makkelijk werken met het tuintimmerhout van Woodvision. Het enige wat telt is uw fantasie. En natuurlijk helpen wij u daarbij met inspiratie, bijzondere ideeën, alle materiaal wat u maar nodig heeft en praktische tips en trucs. Ook wij helpen u graag verder met maatwerk en montage.

Tuin

Geniet het hele jaar door van uw tuin. Ons assortiment sluit aan bij ieder seizoen. Voor zowel het opruimen als het verzorgen en beschermen van uw tuin kunt u bij ons terecht. Wij bieden u een ruime keuze in tuingereedschappen en tuinmachines. Maar ook voor uw tuininrichting kunt u bij ons terecht. In ons assortiment vindt u vele soorten siergrind, zand en kiezels.

Verf

Bij Service Bouwmarkt de Ritter-Tazelaar vindt u een uitgebreid assortiment binnen en buitenverf. Verven is een leuk project waarmee u zelf aan de slag kunt. En natuurlijk hebben wij ook alle toebehoren die u daarbij nodig hebt, als kwasten, verfrollers en verfspuitsystemen.

Zit uw kleur er niet tussen? Service Bouwmarkt de Ritter-Tazelaar mengt ook uw verf. Met onze verfmachine van Histor kunt u bij ons meer dan een miljoen kleurtinten laten mengen. Zo heeft u altijd uw wenskleur passend bij uw project.

Tuinhuis op maat?

Vraag een offerte aan!